In het voorjaar van 2020 bedenkt eigenaar J. Lochan van de plaatselijke JUMBO-vestiging dat het een goed idee zou kunnen zijn om klanten stickers te laten sparen voor een plakboek over Glanerbrug. Lochan neemt contact op met de HKG met het verzoek om mee te werken, d.w.z. teksten te schrijven en foto’s aan te leveren. De HKG zegt medewerking toe en na een intensieve periode van schrijven en vooral foto’s zoeken en bewerken, kan de actie in het najaar van 2020 van start gaan. Klanten van de supermarkt krijgen bij hun boodschappen een zakje met historische stickers, die ze in een keurig verzorgd album kunnen plakken. De actie wordt een enorm succes en vooral via internet worden lijsten met nog ontbrekende stickers uitgewisseld.

HKG-voorzitter Willie Meester kijkt dan ook met een goed gevoel terug op de actie:

“We hebben er als HKG veel tijd en energie in gestoken, maar het resultaat mag er zijn! Ik ben er heel trots op dat wij met onze club aan het succes van deze actie zo’n belangrijke bijdrage hebben kunnen leveren. Het heeft ongetwijfeld bijgedragen aan verdere naamsbekendheid van onze groep in en buiten Glanerbrug.”

Bekijk hier het album

 
 

12 oktober 2020 Jumbo album presentatie

20201012_100107

Jeroen Heubach ontvangt het eerste exemplaar

prensentatie 1

van links naar rechts: Rene Huizing (Jumbo ), Jeroen Heubach (oud-FC Twente), Willie Meester, Benno Kampohuis, Gert Boonk (alle drie van de HKG), Radjen Lochan (Jumbo) en Kobus Poort (HKG).

20201012_104752
spaar
20201012_094508
previous arrow
next arrow